Op safari in de Caprivistrook – 8 daagse tour

Op safari in de Caprivistrook is een 8 daagse tour waarbij je in verschillende nationale parken verblijft en met diverse salaris en gamedrive je dit prachtige gebied met zijn wilde natuur en zijn diverse flora en fauna heel goed leert kennen.


Dit product opslaan in jouw favorieten?

curved arrow

Wat ga je ontdekken

Dag 1 Etosha Nationaal Park

Tijdes deze 8 daagse tour : Op safari in de Caprivistrook rij je op dag 1 vanuit het Etosha National Park richting Tsumeb. Via Grootfontein rij je door naar Rundu gelegen in de Kavango-regio. De overnachting is net buiten Rundu in de Hakusembe Lodge, gelegen direct aan de Kavango rivier. Het verblijf is met diner en ontbijt.

Dag 2 Rundu

Neem de tijd om langs de rivier en door de Caprivistrook te rijden. De weg is niet alleen gebruikt door voertuigen, maar ook als een wandelpad voor de lokale bevolking, voor het vee en ezels en je moet misschien stoppen voor passerende olifanten! Overnachting met een diner en ontbijt in de Lianshulu Lodge, gelegen aan de Kwando River.

Dag 3

Een volledige vrije dag: neem deel aan de aangeboden activiteiten van de Lianshulu Lodge (optioneel, niet inbegrepen in de prijs). Overnachting met diner en ontbijt in de Lianshulu Lodge.

Dag 4 

Je vervolgt je reis via Katima Mulilo, passeert de grens naar Botswana / Kasane en ontmoet je gids bij de grenspost. De vertegenwoordiger van Impalila Lodge zal je adviseren waar je je voertuig veilig kan parkeren en per boot ga je naar de lodge. Alle activiteiten en maaltijden zijn inbegrepen bij de Impalila Island Lodge.

Dag 5 

Er staat je een volledige dag van game drives en activiteiten te wachten op dit fascinerende eiland. Overnachting op basis van volpension met activiteiten inbegrepen bij de Impalila Island Lodge.

Dag 6 

Na het ontbijt wordt je gebracht naar Kasane, waar de grensformaliteiten moeten worden afgewerkt. Neem je auto en rijd terug door de Caprivistrook naar de Popa watervallen. De gekozen accommodatie is het Divava Okavango Lodge. Overnachting op basis van diner, logies en ontbijt bij het Divava Okavango Lodge.

Dag 7 Popa Watervallen

Geniet van de weelderige omgeving van de lodge en de wellness- en spa van de accommodatie. Er worden een tal van activiteiten aangeboden, waar je misschien aan wil deelnemen. (activiteiten en wellnessbehandelingen zijn niet inbegrepen in de prijs). Overnachting met diner en ontbijt bij het Divava Okavango Lodge.

Dag 8 Popa Watervallen

Na het ontbijt vervolg je je weg terug richting Namibie of richting Grootfontein. Einde van deze enerverende safari.

Goed om te weten

  • Dagelijks vertrek
  • Reissom is exclusief huurauto
  • Dagelijks ontbijt en diner en lunch op dag 4 en 5

Prijzen

Prijs per persoon
Op safari in de Caprivistrook 614

Direct aan je offerte toevoegen?

Wil jij deze bouwsteen : Op safari in de Caprivistrook aan jouw persoonlijke offerte toevoegen? Via onderstaande knop voeg je deze alvast aan jouw offerte toe. Ook kun je natuurlijk jouw offerte hier meteen invullen en versturen.

Dit product opslaan in jouw favorieten?

curved arrow

Vergelijkbare Bouwstenen

Nog geen keuze kunnen maken? Dan hebben wij hier een aantal toffe vergelijkbare bouwstenen.

Swakopmund, hotels en omgeving
Vanaf: €99
1 Dag(deel)
Aus, hotels en omgeving
Vanaf: €99
1 Dag(deel)
Bezoek aan de Himba stam
Vanaf: €79
1 Dag(deel)

Reviews

Review Op safari in de Caprivistrook – 8 daagse tour.

Rennende giraffes op de steppe in zuid-afrika