Etosha safari – 4 daagse tour

Een vier daagse safari in het Etosha National Park. Op gamedrive in het noorden van Namibie aan de grens met Botswana. Je gaat meerdere dagen op game drive om zo de antilopen, zebra’s en vele andere wilde dieren te zien.


Dit product opslaan in jouw favorieten?

curved arrow

Wat ga je ontdekken

Dag 1 – van Windhoek naar Etosha National Park (ca. 420 km en ca. 5 uur reistijd)

Tijdens deze 4 daagse Etosha safari tour vertrek je rond 08.30 uur vanuit Windhoek richting Okahandja naar het beroemde Etosha National Park. Hier zal je de eerste gamedrive ondernemen. Het park staat bekend om zijn enorme kuddes antilopen en zebra’s. Overnachting met diner, logies en ontbijt in het Halali Resort.

Dag 2 – Etosha Nationaal Park

Een volledige dag in het park ligt voor je. Met uitzondering van het regenseizoen, zijn de dieren van Etosha afhankelijk van kunstmatige waterputten en natuurlijke bronnen. Verken de verschillende watergaten langs deze enorme zoutpan. Maak in de loop van de ochtend kennis met de grote verscheidenheid aan dieren in het park. Meer dan 114 soorten zoogdieren zijn te vinden in het park, een aantal van hen zijn zeldzaam en bedreigd, zoals de zwarte neushoorn. Je hebt een grote kans om enkele van de grotere zoogdieren te zien, zoals olifanten en neushoorns en natuurlijk een hoogtepunt in elke safari, de roofdieren. Overnachting met diner, logies en ontbijt in het Halali Resort.

Dag 3 – Etosha National Park

Nog een volledige dag in het park ligt voor je. Je rijd langs de enorme zoutpan, die in de lokale taal de ‘grote witte plaats van droog water’ wordt genoemd. Soms, na zware regenval, komen duizenden flamingo’s uit de kust naar dit gebied om te broeden. De pan is ook rijk aan mineralen en biedt een geweldige voedzame aanvulling voor de dieren. Het trekt kuddes antilopen aan en de roofdieren die hun prooi volgen. Overnachting met diner, logies en ontbijt in het Mokuti Lodge.

Dag 4 – Etosha National Park – Windhoek

Na het ontbijt begint de terugreis naar Windhoek, waar je rond 18:00 zal aankomen. De reis is ten einde gekomen.

Goed om te weten

  • Dagelijks vertrek
  • Op basis van halfpension (ontbijt en diner)
  • Exclusief de huurauto
  • Deze tour kan je ook laten starten of laten eindigen in Swakopmund

Prijzen

Prijs per persoon
Etosha safari 498

Direct aan je offerte toevoegen?

Wil jij deze bouwsteen alvast aan jouw persoonlijke offerte toevoegen? Via onderstaande knop voeg je deze alvast aan jouw offerte toe. Ook kun je natuurlijk jouw offerte hier meteen invullen en versturen.

Dit product opslaan in jouw favorieten?

curved arrow

Vergelijkbare Bouwstenen

Nog geen keuze kunnen maken? Dan hebben wij hier een aantal toffe vergelijkbare bouwstenen.

Reviews

Review Etosha safari – 4 daagse tour.

Rennende giraffes op de steppe in zuid-afrika