De echte wildernis van Kaokaland – 8 daagse tour

De regio Kaokaland wordt gezien als de laatste echte wildernis van Namibie en is bekend vanwege de vele bijzondere stammen die hier leven. Tijdens deze 8 daagse tour krijg je een goed beeld van de diverse stammen en hoe ze leven.


Dit product opslaan in jouw favorieten?

curved arrow

Wat ga je ontdekken

Dag 1 – van Swakopmund naar Palmwag

Tijdens de 8 daagse tour : De echte wildernis van Kaokaland vertrek je op dag 1 in de ochtend vanuit Swakopmund en rij je naar de Palmwag Lodge. Deze lodge is gelegen in een concessiegebied, waar olifanten vrij rond lopen en marcheren ook vaak door de lodge, hou je camera bij de hand ! Je hebt hier een overnachting met een heerlijk diner ’s avonds, logies en ontbijt in het Palmwag Lodge.

Dag 2 – Palmwag 

Vandaag ga je verder het Kaokoveld in op zoek naar de echte wildernis van Kaokaland. Rij via Sesfontein richting Purros, waar de Okahirongo Elephant Lodge ligt op slechts 5 km rijden van Purros. Deze luxe lodge heeft verschillende kleine stenen hutten, voor het echte safari gevoel. Misschien wil je deelnemen aan de activiteiten aangeboden in de lodge – die inbegrepen zijn in de prijs: de tour leidt je naar de Hoarusib rivierbedding en ook naar een traditioneel Himba-dorp. Je hebt hier een overnachting met een heerlijk diner ’s avonds, logies en ontbijt in het Okahirongo Elephant Lodge.

Dag 3 – Purros

Na een uitgebreid ontbijt heb je een volledige vrije dag. Geniet van het comfort in de lodge en geniet van de geboden activiteiten die via de lodge te maken zijn. Overnachting op basis van volpension in het Okahirongo Elephant Lodge.

Dag 4 – Purros

Je gaat verder met je self-drive avontuur – en als je een 4×4 hebt gehuurd kan je de lange weg via Orupembe en Kaoko Otavi naar Opuwo rijden. Overnachting in het Opuwo Country Lodge op basis van logies en ontbijt.

Dag 5 – Opuwo

Reis verder naar het noorden naar Epupa Falls. Na het rijden door het dorre gebied van het Kaokoveld, de Epupa-watervallen bieden een verfrissende bestemming. De Kunene-rivier is één van de permanent stromende rivieren in het land en is ook de grens tussen Angola en Namibie. Overnachting op basis van diner, logies en ontbijt in de Epupa Falls Lodge.

Dag 6 – Epupa watervallen

Geniet van een volledige vrije dag: neem deel aan de aangeboden activiteiten (optioneel en niet inbegrepen in de prijs) of gewoon relaxen en genieten van de natuur! Overnachting met diner, logies en ontbijt in de Epupa Falls Lodge.

Dag 7 – Epupa watervallen

Rij terug naar Opuwo en verder naar de westkant van de Etosha Nationaal Park, Hobatere Lodge. Overnachting op basis van diner, logies en ontbijt in Hobatere Lodge. (Activiteiten worden aangeboden in Hobatere, maar zijn niet inbegrepen in de prijs)

Dag 8 – Hobatere

Keer terug naar Windhoek of rij verder het Etosha National Park in. Deze reis is ten einde gekomen.

Goed om te weten

  • Dagelijks vertrek
  • Minimale deelnamen 2 personen
  • Inclusief alle overnachtingen
  • Exclusief huurauto

Prijzen

Prijs per persoon
De echte wildernis van Kaokaland 661

Direct aan je offerte toevoegen?

Wil jij deze bouwsteen alvast aan jouw persoonlijke offerte toevoegen? Via onderstaande knop voeg je deze alvast aan jouw offerte toe. Ook kun je natuurlijk jouw offerte hier meteen invullen en versturen.

Dit product opslaan in jouw favorieten?

curved arrow

Vergelijkbare Bouwstenen

Nog geen keuze kunnen maken? Dan hebben wij hier een aantal toffe vergelijkbare bouwstenen.

Quad Biking bij Swakopmund
Vanaf: €65
1 Dag(deel)
Swakopmund, hotels en omgeving
Vanaf: €99
1 Dag(deel)

Reviews

Review De echte wildernis van Kaokaland – 8 daagse tour.

Rennende giraffes op de steppe in zuid-afrika