strand: Bouwstenen en rondreizen naar Namibie

Selecteer hieronder jouw categorie of bestemming


Tijdens deze complete auto rondreis ontdek je bijna geheel Namibie in 19 dagen. Van de ruige valleien in de buurt van Sossusvlei tot aan de wilde groene natuur en dieren van Etosha National Park je gaat het allemaal meemaken.

Met je comfortabele 4x4 auto rij je door de prachtige natuur en uitgestrekte vlaktes van Zuid Namibie. Je bezoekt o.a. de prachtige natuur en vlaktes van Aus en Mariental tevens ook het schitterende natuurgebied van Sossusvlei. Op deze manier krijg je een zeer goed beeld hoe mooi en indrukwekkend Zuid Namibie is.

We hebben verschillende heilingen voor de beginners en de pro's. Gegarandeerd dat dit een adrenaline kick gaat geven op de vroege ochtend wanneer je met 60 kilometer per uur de duin afglijdt. De tour is inclusief veiligheidsvoorzieningen, transfer / drank en een lichte lunch.

Een actieve dag kayakken bij Walvis Baai. Een avontuurlijke en sportieve excursie waarbij je veel flora en fauna tegen zal komen. Een ideale manier om deze prachtige omgeving op een leuke manier te ontdekken.

Een 4 daagse tour langs de Atlantische kust van Namibie met een bezoek aan de kustplaatsen Swakopmund en de Walvis Baai. Dit is een uitstekende omgeving om enkele dagen te verblijven gelegen tussen het Zuiden en het Noordelijke deel van Namibie in.

Swakopmund is een kustplaats in Namibie aan de monding van de rivier de Swakop in de Atlantische Oceaan. De plaats ligt evenals het nabijgelegen Walvisbaai in de regio Erongo. Swakopmund heeft een uitgesproken Duits karakter, vanwege het feit dat Namibië ooit een Duitse kolonie was.


Rennende giraffes op de steppe in zuid-afrika