strand: Stel je reis samen naar Namibië

Selecteer hieronder jouw categorie of bestemming


Een unieke en avontuurlijke privé rondreis door Namibië en Zuid-Afrika. De reis gaat van Windhoek naar Kaapstad. Met je comfortabele 4 x 4 huurauto ontdek je onderweg je de wonderen van Namibië zoals de rode zandduinen van Sossusvlei of het beroemde Fish River Canyon.

Tijdens deze complete auto rondreis ontdek je bijna geheel Namibië in 21 dagen. Van de ruige valleien in de buurt van Sossusvlei tot aan de wilde groene natuur en dieren van Etosha National Park je gaat het allemaal meemaken.

Met je comfortabele 4x4 auto rij je door de prachtige natuur en uitgestrekte vlaktes van Zuid Namibië. Je bezoekt o.a. de prachtige natuur en de uitgestrekte vlaktes van Mariental en Keetmanshoop. Tevens ook het schitterende natuurgebied van Sossusvlei.

Op avontuur door Noord Namibië is een 15 daagse privé rondreis die je met je eigen 4 x 4 huurauto gaat maken. Je ontdekt het uitgestrekte Noorden van Namibië in je eigen tempo en je gaat onder andere op safari in Etosha National Park om de wilde dieren te spotten.

Swakopmund is een kustplaats in Namibië aan de monding van de rivier de Swakop in de Atlantische Oceaan. De plaats ligt evenals het nabijgelegen Walvisbaai in de regio Erongo. Swakopmund heeft een uitgesproken Duits karakter, vanwege het feit dat Namibië ooit een Duitse kolonie was.

Een 4 daagse tour langs de Atlantische kust van Namibië met een bezoek aan de kustplaatsen Swakopmund en Walvisbaai. Dit is een uitstekende omgeving om enkele dagen te verblijven gelegen tussen het Zuiden en het Noordelijke deel van Namibië in.

We hebben verschillende heilingen voor de beginners en de pro's. Gegarandeerd dat dit een adrenaline kick gaat geven op de vroege ochtend wanneer je met 60 kilometer per uur de duin afglijdt. De tour is inclusief veiligheidsvoorzieningen, transfer / drank en een lichte lunch.

Een actieve dag kayakken bij Walvisbaai. Een avontuurlijke en sportieve excursie waarbij je veel flora en fauna tegen zal komen. Een ideale manier om deze prachtige omgeving te ontdekken.


Rennende giraffes op de steppe in zuid-afrika