rondreis: Bouwstenen en rondreizen naar Namibie

Selecteer hieronder jouw categorie of bestemming


Een zeer complete 24 daagse rondreis die de hoogtepunten van Namibie en Botswana aandoet. Je begint en eindigt deze autorondreis in de hoofdstad Windhoek. Via Mariental bezoek je de Fish River Canyon, een gebied met de een na grootste canyon ter wereld ! Verder ga je o.a. naar het prachtige Sossusvlei, Walvisbaai, Swakopmund en de wild parken van Etosha National Park.

De hoogtepunten van Namibie in deze 15 daagse autorondreis. Een rondreis langs alle belangrijke bezienswaardigheden van dit adembenemende land. Met je 4x4 auto rij je door de prachtige natuur en uitgestrekte savannes van Namibie.

Tijdens deze complete auto rondreis ontdek je bijna geheel Namibie in 19 dagen. Van de ruige valleien in de buurt van Sossusvlei tot aan de wilde groene natuur en dieren van Etosha National Park je gaat het allemaal meemaken.

Met je comfortabele 4x4 auto rij je door de prachtige natuur en uitgestrekte vlaktes van Zuid Namibie. Je bezoekt o.a. de prachtige natuur en vlaktes van Aus en Mariental tevens ook het schitterende natuurgebied van Sossusvlei. Op deze manier krijg je een zeer goed beeld hoe mooi en indrukwekkend Zuid Namibie is.

De regio Kaokaland wordt gezien als de laatste echte wildernis van Namibie en is bekend vanwege de vele bijzondere stammen die hier leven. Tijdens deze 8 daagse tour krijg je een goed beeld van de diverse stammen en hoe ze leven.

Op safari in de Caprivistrook is een 8 daagse tour waarbij je in verschillende nationale parken verblijft en met diverse salaris en gamedrive je dit prachtige gebied met zijn wilde natuur en zijn diverse flora en fauna heel goed leert kennen.


Rennende giraffes op de steppe in zuid-afrika