Bouwstenen en rondreizen naar Namibie

Selecteer hieronder jouw categorie of bestemming


Een zeer complete 24 daagse rondreis die de hoogtepunten van Namibie en Botswana aandoet. Je begint en eindigt deze autorondreis in de hoofdstad Windhoek. Via Mariental bezoek je de Fish River Canyon, een gebied met de een na grootste canyon ter wereld ! Verder ga je o.a. naar het prachtige Sossusvlei, Walvisbaai, Swakopmund en de wild parken van Etosha National Park.

De hoogtepunten van Namibie in deze 15 daagse autorondreis. Een rondreis langs alle belangrijke bezienswaardigheden van dit adembenemende land. Met je 4x4 auto rij je door de prachtige natuur en uitgestrekte savannes van Namibie.

Mariental is een gezellig en klein stadje met 12.500 inwoners dat ligt in de provincie Hardap. Het is een interessante omgeving om tijdens je rondreis een of twee nachten te verblijven. Het ligt vlakbij de indrukwekkende Hardap Dam, het grootste stuwdam van Namibie.

Tijdens deze complete auto rondreis ontdek je bijna geheel Namibie in 19 dagen. Van de ruige valleien in de buurt van Sossusvlei tot aan de wilde groene natuur en dieren van Etosha National Park je gaat het allemaal meemaken.

Met je comfortabele 4x4 auto rij je door de prachtige natuur en uitgestrekte vlaktes van Zuid Namibie. Je bezoekt o.a. de prachtige natuur en vlaktes van Aus en Mariental tevens ook het schitterende natuurgebied van Sossusvlei. Op deze manier krijg je een zeer goed beeld hoe mooi en indrukwekkend Zuid Namibie is.

De Sossusvlei is een schitterende klei vallei in het midden van de Namibwoestijn. Dwars door deze woestijn stroomt de prachtige rivier de Tsauchab. Het gebied staat bekend om de hoge, rode zandduinen die het omringen en het tot een grote zee van zand maken.

We hebben verschillende heilingen voor de beginners en de pro's. Gegarandeerd dat dit een adrenaline kick gaat geven op de vroege ochtend wanneer je met 60 kilometer per uur de duin afglijdt. De tour is inclusief veiligheidsvoorzieningen, transfer / drank en een lichte lunch.

Duik in het meedogenloze landschap van Namibie met deze twee uur durende quad-ervaring vanuit Swakopmund. Maak de rit van je leven over de prachtige duinen en bekijk de zeldzame planten en dieren in het wild die in de Namibische woestijn huisvesten, van dichtbij.


Rennende giraffes op de steppe in zuid-afrika