Bouwstenen en rondreizen naar Namibie

Werner en Marleen van Namibië Reisopmaat

Werner en collega van Namibië Reisopmaat

Stel je eigen rondreis samen. Namibië Reisopmaat is de ideale reisorganisatie die dit voor jou kan verzorgen. Een prachtige rondreis, een avontuurlijk privé safari of je eigen reis samenstellen met onze losse bouwstenen. Vanuit Kaapstad zorgen wij voor een prima en aantrekkelijk reisvoorstel voor jouw onvergetelijke vakantie door Namibië.

Aangezien ik en mijn collega’s van Namibie Reis op maat in Kaapstad en omgeving wonen en met regelmaat in Namibie komen weten wij heel veel van dit prachtige land en durven wij te zeggen dat we echte Namibië specialisten zijn ! Tevens krijg je ook tijdens je verblijf in Namibië volledige ondersteuning van ons Nederlandse team.

Veel plezier met het zoeken naar jouw droomreis op onze website en stel je eigen rondreis samen aan de hand van de diverse mooie rondreizen en bouwstenen.

Vriendelijke groet uit een zonnige Kaap, Werner en het team van Namibië Reisopmaat,

Namibië Reisopmaat: Lokaal geregeld, voor jou!

Selecteer hieronder jouw categorie of bestemming


Met je comfortabele 4x4 auto rij je door de prachtige natuur en uitgestrekte vlaktes van Zuid Namibië. Je bezoekt o.a. de prachtige natuur en de uitgestrekte vlaktes van Mariental en Keetmanshoop. Tevens ook het schitterende natuurgebied van Sossusvlei.

De hoogtepunten van Namibië ga je ontdekken in deze 17 daagse autorondreis. Een rondreis langs alle belangrijke bezienswaardigheden van dit adembenemende land. Met je 4x4 auto rij je door de prachtige natuur en uitgestrekte savannes van Namibië.

Een vier daagse safari in het Etosha National Park. Op gamedrive in het noorden van Namibië aan de grens met Botswana. Je gaat meerdere dagen op game drive om zo de antilopen, zebra's en vele andere wilde dieren te zien.

Op avontuur door Noord Namibië is een 15 daagse privé rondreis die je met je eigen 4 x 4 huurauto gaat maken. Je ontdekt het uitgestrekte Noorden van Namibië in je eigen tempo en je gaat onder andere op safari in Etosha National Park om de wilde dieren te spotten.

Een zeer complete 26 daagse rondreis die de hoogtepunten van Namibië en Botswana aandoet. Je begint en eindigt deze autorondreis in de hoofdstad Windhoek. Via Mariental bezoek je o.a. Fish River Canyon.

Tijdens deze complete auto rondreis ontdek je bijna geheel Namibië in 21 dagen. Van de ruige valleien in de buurt van Sossusvlei tot aan de wilde groene natuur en dieren van Etosha National Park je gaat het allemaal meemaken.

Een unieke en avontuurlijke privé rondreis door Namibië en Zuid-Afrika. De reis gaat van Windhoek naar Kaapstad. Met je comfortabele 4 x 4 huurauto ontdek je onderweg je de wonderen van Namibië zoals de rode zandduinen van Sossusvlei of het beroemde Fish River Canyon.

De regio Kaokaland wordt gezien als de laatste echte wildernis van Namibië en is bekend vanwege de vele bijzondere stammen die hier leven. Tijdens deze 8 daagse tour krijg je een goed beeld van de diverse stammen en hoe ze leven.


Rennende giraffes op de steppe in zuid-afrika