Namibie Rondreizen: Lokaal geregeld, voor jou!

De Sossusvlei ligt in de Namibwoestijn

Als jij op zoek bent naar die prachtige rondreis of safari door Namibie dan zit je bij ons goed! Hieronder vindt je onze 4 meest populaire rondreizen door Namibie variërend van 10 t/m 24 dagen.

Al deze rondreizen zijn inclusief goede hotels, lodges en guesthouses. Meerdere gamedrives, een stevige 4×4 auto en natuurlijk een welkomstpakket bij aankomst.

Ook heb je tijdens jouw verblijf in Namibie volledige ondersteuning van Werner en zijn team in Kaapstad.

Jouw Namibie vakantie gaat een ongelofelijk toffe ervaring worden waar je nog vaak aan terug gaat denken.

 

 

Telefonisch contact met ons?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 0027-665005324 (alleen WhatsApp bellen) of 030-3200706 (Nederlands telefoon nummer).

We bespreken samen al je wensen en vervolgens brengen we vrijblijvend een voorstel uit voor jouw persoonlijke reis naar Namibie.

We hopen je gauw te spreken !

Marleen en Werner
Namibie Reisopmaat

Lokaal geregeld, Voor jou! 

Werner en Marleen van Namibie Reisopmaat

Het team van Namibie Reisopmaat

Onze populairste Namibie rondreizen

Ons complete aanbod rondreizen en bouwstenen bekijken?

Waarom een rondreis door Namibie maken?

1. Uitgestrekte landschappen

Namibie heeft een enorme afwisselend landschap wat je nooit zal vervelen. Van uitgestrekte woestijnen, indrukwekkende wildparken, adembenemende berglandschappen, woestijnen, watervallen, bossen, grillige kusten en kustlijnen.

2. Avontuur

Namibie is een land bij uitstek voor de avonturiers, dit land is nog niet zo toeristisch ontwikkeld als Zuid-Afrika. Je kunt hier voor werkelijk allerlei avontuurlijke activiteiten terecht. Kayakken, zandboarden, walvissen spotten, snorkelen, duiken, hiking, quad rijden. En natuurlijk de game drives in de wildparken. Namibie heeft zoveel diversiteit te bieden !

3. Wilde dieren in de natuur

Namibie is een fantastische bestemming om dieren in het wild te spotten. De Big Five (leeuw, olifant, luipaard, neushoorn, buffel) is o.a. te zien in het Etosha National Park. Bij één van de vele waterplekken is de kans groot om de zwarte neushoorn tegen te komen.

 

Offerte aanvragen?

Wil jij een rondreis door Namibie maken? Vraag nu jouw persoonlijke reisvoorstel aan.

Wij zullen hier vanuit Kaapstad met ons enthousiaste team Nederlanders een vrijblijvend reisvoorstel samenstellen waar al jouw wensen in verwerkt zijn. Graag laten we je kennismaken met dit bijzondere land en delen we onze liefde voor Namibie graag met jou. Want op Namibie word je verliefd!

DE BESTE REISTIJD VOOR NAMIBIE

Namibie heeft een subtropisch landklimaat. De beste reistijd voor Namibie is de Namibische winter van loopt van eind april t/m september. Dit noemen we het droge seizoen. Het regenseizoen is kort en duurt van eind december t/m april. 

Namibie is een land waar het weinig regent, zelfs niet tijdens het regenseizoen. Namibie staat bekend om dat het in het regenseizoen vaak kort en hevig regent. Voordeel is hierdoor dat Namibie het hele jaar prima geschikt als reisbestemming. De beste reistijd voor Namibie zijn de maanden tussen eind mei en eind september. 

In het droge seizoen is het zeker aan te raden om ook winterkleding mee te nemen aangezien het dan flink kan afkoelen s’avonds en s’nachts. 

Er is geen tijdsverschil als je naar Namibie op vakantie gaat!

Daarom kies je voor Namibie reis op maat

Wij hopen je snel in Namibie te mogen ontmoeten!

Marleen en Werner en het team van Namibie Reisopmaat
“Lokaal geregeld, voor jou”

Rennende giraffes op de steppe in zuid-afrika