Namibië Rondreizen: Lokaal geregeld, voor jou!

De Sossusvlei ligt in de Namibwoestijn

Als jij op zoek bent naar die prachtige rondreis of safari door Namibië dan zit je bij ons goed! Hieronder vindt je onze 4 meest populaire rondreizen door Namibië variërend van 10 t/m 24 dagen.

Al deze rondreizen zijn inclusief goede hotels, lodges en guesthouses. Meerdere gamedrives, een stevige 4×4 auto en natuurlijk een welkomstpakket bij aankomst.

Ook heb je tijdens jouw verblijf in Namibië volledige ondersteuning van Werner en zijn team in Kaapstad.

Jouw Namibië vakantie gaat een ongelofelijk mooie ervaring worden waar je nog vaak aan terug gaat denken.

 

 

Telefonisch contact met ons?

We zitten telefonisch klaar om je te helpen van maandag t/m vrijdag van 09.00 t/m 17.00 uur op +31(0)30 3200 706 of op +27 66 500 53 24 (uitsluitend WhatsApp).

We bespreken samen al je wensen en vervolgens brengen we vrijblijvend een voorstel uit voor jouw persoonlijke reis naar Namibië.

We hopen je gauw te spreken !

Werner en het het team van Namibië Reisopmaat

Lokaal geregeld, Voor jou! 

Werner en Marleen van Namibie Reisopmaat

Het team van Namibië Reisopmaat

Onze populairste Namibië rondreizen

Ons complete aanbod rondreizen en bouwstenen bekijken?

Waarom een rondreis door Namibië maken?

1. Uitgestrekte landschappen

Namibië heeft een enorme afwisselend landschap wat je nooit zal vervelen. Van uitgestrekte woestijnen, indrukwekkende wildparken, adembenemende berglandschappen, woestijnen, watervallen, bossen, grillige kusten en kustlijnen.

2. Avontuur

Namibië is een land bij uitstek voor de avonturiers, dit land is nog niet zo toeristisch ontwikkeld als Zuid-Afrika. Je kunt hier voor werkelijk allerlei avontuurlijke activiteiten terecht. Kayakken, zandboarden, walvissen spotten, snorkelen, duiken, hiking, quad rijden en natuurlijk de game drives in de wildparken. Namibie heeft zoveel diversiteit te bieden !

3. Wilde dieren in de natuur

Namibië is een fantastische bestemming om dieren in het wild te spotten. De Big Five (leeuw, olifant, luipaard, neushoorn, buffel) is o.a. te zien in het Etosha National Park. Bij één van de vele waterplekken is de kans groot om de zwarte neushoorn tegen te komen.

 

Offerte aanvragen?

Wil jij een rondreis door Namibië maken? Vraag nu jouw persoonlijke reisvoorstel aan.

Wij zullen hier vanuit Kaapstad met ons enthousiaste team Nederlanders een vrijblijvend reisvoorstel samenstellen waar al jouw wensen in verwerkt zijn. Graag laten we je kennismaken met dit bijzondere land en delen we onze liefde voor Namibië graag met jou. Want op Namibië word je verliefd!

DE BESTE REISTIJD VOOR NAMIBIË

Namibië heeft een subtropisch landklimaat. De beste reistijd voor Namibië is de Namibische winter van loopt van eind april t/m september. Dit noemen we het droge seizoen. Het regenseizoen is kort en duurt van eind december t/m april. 

Namibië is een land waar het weinig regent, zelfs niet tijdens het regenseizoen. Namibië staat bekend om dat het in het regenseizoen vaak kort en hevig regent. Voordeel is hierdoor dat Namibië het hele jaar prima geschikt als reisbestemming. De beste reistijd voor Namibië zijn de maanden tussen eind mei en eind september. 

In het droge seizoen is het zeker aan te raden om ook winterkleding mee te nemen aangezien het dan flink kan afkoelen s’avonds en s’nachts. 

Er is geen tijdsverschil als je naar Namibie op vakantie gaat!

Daarom kies je voor Namibië reis op maat

Wij hopen je snel in Namibië te mogen ontmoeten!

Werner en het team van Namibië Reisopmaat
“Lokaal geregeld, voor jou”

Rennende giraffes op de steppe in zuid-afrika