Wie zijn wij?

Werner en Marleen van Namibie Reisopmaat

Het team van Namibie Reisopmaat.

Namibië Reisopmaat, is dé online reisspecialist voor jouw prive rondreis of safari vakantie naar Namibië. Het team bestaat uit Werner en Marleen en met hulp van enkele enthousiaste stagiaires zijn we gevestigd in het zonnige Kaapstad.

Wij zijn een echte Namibië specialist en dit willen wij graag met jou delen. Bezoek samen met ons de mooiste nationale wild parken, maak een game drive in één van de avontuurlijke safari parken of ontdek de mooiste stranden die dit land te bieden heeft.

“De eerste keer dat ik Namibië heb bezocht voor vakantie was in meteen verkocht. Wat een overweldigende natuur. De combinatie van de wilde en ruige landschappen en de hartelijkheid van de bevolking heeft heel veel indruk op mij gemaakt.”

 

Waarom Namibië?

Na het succesvol lanceren van Zuid-Afrika Reisopmaat enkele jaren geleden kregen we met regelmaat de vraag doen jullie nog meer bestemmingen dan Zuid-Afrika ? Na grondig onderzoek en vele bezoekjes zijn we klaar om vanaf zomer 2019 Namibië Reisopmaat aan te bieden. Dat doen we met veel passie en enthousiasme tegen een gunstige prijsstelling. We hopen jullie te kunnen enthousiasmeren om deze prachtige bestemming met ons te gaan bezoeken.

Maak vanuit Windhoek een prive rondreis of safari vakantie langs de diverse kleivalleien van Sossusvlei. Eindig de reis aan de kust van Swakopmund om de walvissen te spotten. Ga naar de Nationale wildparken in het Noorden van Namibië : Etosha National Park en vergeet vooral niet een bezoek te brengen aan de inheemse Himba stam.

Wanneer jij aan de hand van de bouwstenen jouw ideale prive rondreis of safari vakantie hebt geselecteerd, gaat het team aan de slag om voor jou een reisvoorstel uit te werken.
We zullen jouw reisaanvraag oppakken en na telefonisch contact de offerte voor je opstellen. Natuurlijk kun je ook met ons bellen op ons Nederlandse telefoonnummer, WhatsApp en e-mailen. Er is geen tijdsverschil met Namibië dus schroom niet om ons te contacten.

Daarom kies jij voor Namibië Reisopmaat

  • Een reis op maat, helemaal naar jouw eigen wensen
  • Advies van jouw lokale reisspecialist op lokatie
  • De beste prijs/kwaliteit verhouding voor jouw budget
  • Een uitgebreid en flexibel aanbod van vele bouwstenen
  • Snel en gemakkelijk contact via WhatsApp, telefoon en e-mail
  • Positieve klanten reviews 
  • In een paar stappen jouw eigen offerte aanvragen
  • Lid van het Stichting Garantiefonds  en het Calamiteitenfonds

Wij hopen je snel in Namibië te mogen ontmoeten!

Werner en het team van Namibië Reisopmaat

“Lokaal geregeld, voor jou”

Rennende giraffes op de steppe in zuid-afrika