waterberg-np: Stel je reis samen naar Namibië

Selecteer hieronder jouw categorie of bestemming


Tijdens deze complete auto rondreis ontdek je bijna geheel Namibië in 21 dagen. Van de ruige valleien in de buurt van Sossusvlei tot aan de wilde groene natuur en dieren van Etosha National Park je gaat het allemaal meemaken.

De hoogtepunten van Namibië ga je ontdekken in deze 17 daagse autorondreis. Een rondreis langs alle belangrijke bezienswaardigheden van dit adembenemende land. Met je 4x4 auto rij je door de prachtige natuur en uitgestrekte savannes van Namibië.

Op avontuur door Noord Namibië is een 15 daagse privé rondreis die je met je eigen 4 x 4 huurauto gaat maken. Je ontdekt het uitgestrekte Noorden van Namibië in je eigen tempo en je gaat onder andere op safari in Etosha National Park om de wilde dieren te spotten.

Op deze pagina vind je een aantal hotels, lodges en rest camps die door heel Namibië zijn gelegen en die je kan meenemen in jouw eigen Namibië maatwerk rondreis. Stel je eigen reis samen aan de hand van de bouwstenen, dagtours en hotel mogelijkheden bij Namibië Reisopmaat.


Rennende giraffes op de steppe in zuid-afrika