etosha-national-park: Stel je reis samen naar Namibië

Selecteer hieronder jouw categorie of bestemming


Tijdens deze complete auto rondreis ontdek je bijna geheel Namibië in 21 dagen. Van de ruige valleien in de buurt van Sossusvlei tot aan de wilde groene natuur en dieren van Etosha National Park je gaat het allemaal meemaken.

De hoogtepunten van Namibië ga je ontdekken in deze 17 daagse autorondreis. Een rondreis langs alle belangrijke bezienswaardigheden van dit adembenemende land. Met je 4x4 auto rij je door de prachtige natuur en uitgestrekte savannes van Namibië.

Een zeer complete 26-daagse rondreis die de hoogtepunten van Namibië en Botswana aandoet. Je bezoek o.a. de Fish River Canyon, het prachtige Sossusvlei, Walvisbaai, Swakopmund en de wildparken van Etosha National Park.

Op avontuur door Noord Namibië is een 15 daagse privé rondreis die je met je eigen 4 x 4 huurauto gaat maken. Je ontdekt het uitgestrekte Noorden van Namibië in je eigen tempo en je gaat onder andere op safari in Etosha National Park om de wilde dieren te spotten.

Op safari in de Caprivistrook is een 8 daagse avontuurlijke tour waarbij je in de mooiste nationale parken verblijft. Tijdens diverse safari's maak je kennis met dit prachtige natuurgebied vol wilde dieren en zijn indrukwekkende flora en fauna.

De regio Kaokaland wordt gezien als de laatste echte wildernis van Namibië en is bekend vanwege de vele bijzondere stammen die hier leven. Tijdens deze 8 daagse tour krijg je een goed beeld van de diverse stammen en hoe ze leven.

Een vier daagse safari in het Etosha National Park. Op gamedrive in het noorden van Namibië aan de grens met Botswana. Je gaat meerdere dagen op game drive om zo de antilopen, zebra's en vele andere wilde dieren te zien.

Het Nationaal Park Etosha in Namibië is een van de grootste natuurparken van zuidelijk Afrika. Etosha bestaat voor een groot deel uit een enorme zoutpan, omgeven door droog bushveld. Etosha is bekend om zijn grote hoeveelheden wild die men kan 'spotten', olifanten, zebra's, leeuwen en antilopen. Natuurlijke en aangelegde waterdrinkplaatsen helpen de wildpopulatie te overleven in de droge tijd.


Rennende giraffes op de steppe in zuid-afrika